Շոկոլադե պուդինգ, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր
Բաղադրիչներ
1. Կակաո – 3 ճ/գ
2. Կաթ – 1 լ
3. Ալյուր – 1 ճ/գ
4. Օսլա – 2 ճ/գ
5. Սերուցք – կես բաժակ
6. Շաքարավազ – 1 բաժակ
7. Ձվի դեղնուց – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթսայի մեջ խառնել կաթը, սերուցքը, ավելացնել ձվի դեղնուցը, այնուհետև աստիճանաբար լցնել շաքարավազը, օսլան, ալյուրը և կակաոն:
2. Կաթսան դնել միջին կրակի վրա և 15 րոպե եփել՝ անընդհատ խառնելով:
3. Երբ զանգվածը սկսի թանձրանալ, վերցնել կրակից:
4. Պուդինգը լցնել տարաների մեջ, մի քանի ժամ դնել սառնարանը, այնուհետև մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը