Տնական հալած պանիր. նուրբ և ավելի համեղ, քան խանութում է
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 500 գ
2. Ձու – 1 հատ
3. Կարագ – 100 գ
4. Աղ – 1 թ/գ
5. Սոդա – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթնաշոռը մանրացնել, որպեսզի գնդիկներ չլինեն: Կարելի է հարել բլենդերով:
2. Այնուհետև ավելացնել ձուն, աղը, սոդան, լավ խառնել և զանգվածը դնել ջրային զանգվածի վրա, լավ խառնել:
3. Ավելացնել կարագը և 15-20 րոպե տաքացնել, մինչև ամբողջովին հալվի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը