Բմբուլի նման փափուկ նրբաբլիթներ՝ նախաճաշի համար
Բաղադրիչներ
1. Կեֆիր – 250 մլ
2. Ալյուր – 6-7 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Վանիլին՝ ըստ ցանկության
6. Աղ, սոդա – 1 թ/գ
7. Յուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
1. Կեֆիրին ավելացնել ձու, սաղ, շաքարավազ և վանիլին:
2. Աստիճանաբար ավելացնել սոդայի հետ խառնած ալյուրը:
3. Պետք է ստացվի խիտ խմոր:
4. Նրբաբլիթները տապակել բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը