Բաժիններ՝

Բմբուլի նման փափուկ նրբաբլիթներ՝ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Կեֆիր – 250 մլ
2. Ալյուր – 6-7 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Վանիլին՝ ըստ ցանկության
6. Աղ, սոդա – 1 թ/գ
7. Յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կեֆիրին ավելացնել ձու, սաղ, շաքարավազ և վանիլին:

2. Աստիճանաբար ավելացնել սոդայի հետ խառնած ալյուրը:

3. Պետք է ստացվի խիտ խմոր:

4. Նրբաբլիթները տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս