Բաժիններ՝

Նուրբ ապուր՝ կարտոֆիլի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

1. Սխտոր – 30 գ
2. Սոխ – 100 գ
3. Կարտոֆիլ – 400 գ
4. Կարագ – 50 գ
5. Սերուցք – 100 գ
6. Աղ
7. Դափնու տերև

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և սխտորը մանր կտրատել: Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սխտորը, սոխը և դափնու տերևը: Եփել ցածր կրակի վրա մոտ 15 րոպե:

2. Կաթսայի մեջ լցնել 1 լ ջուր, ավելացնել պատրաստի սոխը և սխտորը, եռացնել:

3. Կարտոֆիլը խորանարդաձ. կտրատել, ավելացնել արգանակին և եփել 15 րոպե: Համեմել աղով:

4. Ապուրը բլենդերով հարել, ավելացնել սերուցք:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս