Բաժիններ՝

Թխվածքաբլիթներ՝ գաղտնի բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Չամիչ – 100 գ
2. Սալորաչիր – 100 գ
3. Ընկույզ – 50 գ
4. Կտավատի սերմեր – 100 գ
5. Վարսակի փաթիլներ – 3 ճ/գ
6. Ձվի սպիտակուց – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Չամիչը, սալորաչիրը և ընկույզը մանրացնել բլենդերում:

2. Ավելացնել ձվի սպիտակուցները, կտավատի սերմերը և վարսակի փաթիլները:

3. Ստացված զանգվածից թխվածքաբլիթներ ձևավորել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:

4. Թխել 1-1.5 ժամ, 100 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

5. Սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս