Բաժիններ՝

Սպագետի՝ կիտրոնային պեստոյով

Բաղադրիչներ

1. Սպագետի – 500 գ
2. Կիտրոն – 4 հատ
3. Սխտոր – 4 ատամիկ
4. Պեկորինո պանիր – 50 գ
5. Սոճու ընկույզ – 20 գ
6. Ռեհան – 100 գ
7. Ձիթապտղի յուղ – 150 մլ
8. Աղ՝ ըստ ցանկության
9. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Սպագետին խաշել:

2. Զուգահեռաբար պատրաստել պեստո սոուսը՝ բլենդերում հարելով ռեհանը, սոճու ընկույզը, սխտորը, պանիրը, կիտրոնների հյութը և ձիթայուղը: Համեմել աղով և պղպեղով:

3. Պատրաստի սպագետին խառնել սոուսով և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս