Բաժիններ՝

Առավոտը սկսեք այս հրաշալի կոկտեյլով

Բաղադրիչներ

1. Անյուղ կաթ – 200 մլ
2. Լուծվող սուրճ – 2 թ/գ
3. Շաքարավազ կամ մեղր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Սառը կաթը լցնել մեծ տարայի մեջ:

2. Ավելացնել սուրճը և շաքարավազը:

3. Զանգվածը հարել 1 րոպե հարիչի ցածր արագությամբ, և ևս մեկ րոպե՝ բարձր արագությամբ:

4. Զանգվածը պետք է մեծանա մոտ 3 անգամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս