Պանրով և խոզապուխտով սենդվիչներ՝ ինչպես սրճարաններում
Բաղադրիչներ
1. Տոստի հաց – 2 հատ
2. Պանիր – 2 կտոր
3. Խոզապուխտ – 2 կտոր
4. Մանանեխ – 1 թ/գ
5. Մայոնեզ – 1 թ/գ
6. Ձու – 1 հատ
7. Կաթ – 50 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացի կտորներից մեկի վրա մայոնեզ տարածել, մյունի վրա՝ մանանեխ:
2. Յուրաքանչյուրի վրա դնել պանրի և խոզապուխտի մեկական շերտ, հացի կտորները միացնել:
3. Ձուն հարել կաթի հետ:
4. Հացը թաթախել ձվային զանգվածի մեջ:
5. Տապակել՝ մինչև ոսկեգունելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը