Բաժիններ՝

Այսքան արագ և համեղ Դուք դեռ ոչինչ չեք պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Կակաո – 50 գ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
3. Ժելատին – 15 գ
4. Կաթ՝ 1% յուղայնությամբ – 100 գ
5. Մեղր – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը լցնել ջրով բաժակի մեջ և թողնել 30 րոպե:

2. Ավելացած ջուրը թափել բաժակից և ժելատինը տաքացնել թույլ կրակի վրա:

3. Ժելատինին ավելացնել կաթը, կաթնաշոռը, կակաոն և մեղրը:

4. Ամբողջը հարել բլենդերով՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված, և լցնել կաղապարի մեջ:

5. Չիզքեյքը սառեցնել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս