
Բիսկվիթ՝ առանց շաքարավազի

Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 2 բաժակ
2. Թթվասեր – 300 գրամ
3. Ձու – 3 հատ
4. Բուսական յուղ – 50 մլ
5. Վանիլին – 1 պտղունց
6. Սոդա – 1 թ/գ
7. Աղ – 0.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր: Թխել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:
2. Նույն բաղադրիչներին կարելի է ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ, եթե ցանկանում եք դասական բիսկվիթ ստանալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը