Դդումով կերակուր
Բաղադրատոմս
1 փոքր դդում
2 գլուխ սոխ
4 կարտոֆիլ
սալորաչիր
բուսական յուղ
չորացրած մաղադանոս
աղ
պղպեղ
շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
3 բաժակ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Դդումի կեղևը հեռացնել, կտրատել խորանարդիկներով: Պատրաստել սոխեռած: Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, ավելացնել կտրատած դդումը, կարտոֆիլը, սոխեռածը: Երբ կարտոֆիլը կիսաեփ լինի, ավելացնել մանրացրած կանաչին, պղպեղը, աղը: Եփել մինչև պատրաստ լինելը:
Բարի ախորժակ: