Բաժիններ՝

Դդումով կերակուր

Բաղադրատոմս

1 փոքր դդում
2 գլուխ սոխ
4 կարտոֆիլ
սալորաչիր
բուսական յուղ
չորացրած մաղադանոս
աղ
պղպեղ
շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
3 բաժակ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Դդումի կեղևը հեռացնել, կտրատել խորանարդիկներով: Պատրաստել սոխեռած: Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, ավելացնել կտրատած դդումը, կարտոֆիլը, սոխեռածը: Երբ կարտոֆիլը կիսաեփ լինի, ավելացնել մանրացրած կանաչին, պղպեղը, աղը: Եփել մինչև պատրաստ լինելը:

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս