Ինչպես պատրաստել հույների սիրելի ըմպելիքը
Հունական ֆրապպե:
Բաղադրիչներ
1. Կրկնակի էսպրեսսո
2. Սառույց – 5 խորանարդիկ
3. Կաթ – 100մլ
4. Շաքարի օշարակ՝ ըստ ճաշակի
5. Հարած սերուցք՝ ձևավորման համար
Պատրաստման եղանակը
1. Վերցնել սուրճի մեքենայի մեջ պատրաստված կրկնակի էսպրեսսոն, որը պատրաստվում է 50-60 մլ ջրով և 14 գ սուրճով: Որքան թարմ է սուրճը, այնքան լավն է արդյունքը:
2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և վայելել թարմեցնող ըմպելիքը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը