Բաժիններ՝

Ոսպով խիտ ապուր

Անհրաժեշտ է`

2 բաժակ ոսպ
1 ճաշի գդալ քացախ
1 հատ փոքր կարմիր սոխ
ձեթ
աղ
կծու կարմիր բիբար

Ոսպի վրա առատ ջուր լցնել ու դնել կրակին, երբ սկսի եռալ, ավելացնել քացախը ու եփել: Անհրաժեշտության դեպքում ջուր ավելացնել:  Ոսպը եփել այնքան, որ ստացվի ոչ շատ ջրով թանձր ապուր: Ավելացնել աղն ու կծու կարմիր բիբարը:

Սոխը շատ մանր կտրտել և առանձին ձեթով սոխեռած անել: Լցնել ոսպի վրա, խառնել և մատուցել. գերադասելի է սև հացով:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս