Տնական սառը կապուչինո
Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 1 բաժակ
2. Շոկոլադե օշարակ – 1 ճ/գ
3. Լուծվող սուրճ (փոշի) – 1 թ/գ
4. Սառույց – մի քանի կտոր
5. Շաքարավազ
6. Դարչին
Պատրաստման եղանակը
1. Բլենդերի տարայի մեջ լցնել կաթը, շոկոլադե օշարակը, սուրճը և սառույցը: Հարել այնքան՝ մինչև փրփուր առաջանա:
2. Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը (ըստ ճաշակի):
3. Ըմպելիքը լցնել բաժակների մեջ, զարդարել դարչինով: Անմիջապես մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը