Բաժիններ՝

Ամառային կոկտեյլ «Արևադարձային համբույր»

Բաղադրիչներ

1. Արքայախնձոր – 125 գ
2. Բանան – 1 հատ
3. Մանգո – 1/2 հատ
4. Նարնջի հյութ – 100 գ
5. Բնական յոգուրտ – 4 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեղևազրկել և կտրատել մրգերը: Լցնել բլենդերի տարայի մեջ: Ավելացնել յոգուտը և նարնջի հյութը: Հարել բլենդերով՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս