Գազարի օշարակը՝ խորխի դեմ

Ձմռանը հարբուխը, մրսածությունն ու հազն ամենատարածված առողջական խնդիրներն են: Եթե նկատում եք, որ հազն արդեն երկար ժամանակ հանգիստ չի տալիս, և զգում եք, որ բրոնխներում խորխ է հավաքվել, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ համար է: Գազարի օշարակն օգտակար է ոչ միայն՝ երեխաներին, այլև՝ մեծահասակներին:

Գազարի հյութը հարուստ է հակաօքսիդանտներով, որոնք օգնում են իջեցնել արյան ճնշումն ու շաքարախտը: Իհարկե, խոսքը գնում է թարմ քամած գազարի հյութի մասին:

Գազարի այլ օգտակար հատկանիշներ

  • Բարձրացնում է իմունիտետն ու կարգավորում է սրտանոթային հիվանդությունները
  • Իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը
  • Կանխարգելում է քաղցկեղային հիվանդությունները
  • Կանխարգելում է ակնեն
  • Վիտամինների աղբյուր է
  • Կալցիումի աղբյուր է
  • Օգնում է մարսողությանը
  • Մաքրում է ամբողջ օրգանիզմը:

Ձեզ ենք ներկայացնում գազարի օշարակի բաղադրատոմսը

Կարդացեք նաև

Բաղադրություն

  • Կես կգ գազար
  • 3-4 ճ/գ մեղր
  • Ջուր

Նախ կտրատեք գազարը և վրան ջուր լցրեք, եփեք մինչև փափկելը, ապա անջատեք կրակը: Խառնուրդը քամեք և թողեք սառչի, գազարը տրորեք:

Գազարի ջրին ավելացրեք մեղրն ու լավ խառնեք: Ապա ավելացրեք գազարի տրորած խյուսը, և օշարակը պատրաստ է:

Օրվա ընթացքում 3-4 ճ/գ ընդունեք այս օշարակից: 1-2 օր անց կզգաք տարբերությունը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս