Բաժիններ՝

Սառեցրած կիտրոնն ու օգտակար հատկանիշները

Զարմանալի է, սակայն ռեստորաններն ու բուժակները գիտեն, թե ինչպես է պետք օգտագործել կիտրոնը՝ առանց որևէ մասնիկ դուրս նետելու:

Ինչպե՞ս օգտագործել ամբողջական կիտրոնը՝ առանց ավելցուկներ թողնելու:

Պարզապես մաքուր կիտրոնը տեղադրեք սառցախցիկը, ապա, երբ կիտրոնը սառչի, քերեք ափսեի մեջ: Ստացված փաթիլները լցրեք ձեր կերակուրների մեջ:

Փաթիլներն ավելացրեք աղցաններին, պաղպաղակին, ապուրին, մակարոններին, գինուն, նույնիսկ՝ վիսկիին:

Կարդացեք նաև

Ձեր կերակուրները յուրահատուկ համ կստանան, որը, ամենայն հավանականությամբ, նախկինում երբևէ չեք զգացել:

Եթե մտածում եք միայն վիտամին C-ի մասին, ապա պետք է նշենք, որ կիտրոնի կեղևն ավելի շատ վիտամին C է պարունակում, քան միջուկը:

Սակայն հիմա, ամբողջական կիտրոնը սառեցնելով, ապա և կերակուրներին ավելացնելով՝ կկարողանաք կիտրոնից ստանալ բոլոր օգտակար հատկանիշները:

Կիտրոնի կեղևն ունի վերականգնող հզոր հատկանիշներ, որոնք օգնում են օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս