Բաժիններ՝

Մթերքի անսովոր, բայց համեղ համադրություն

Երբեմն տարբեր ճաշատեսակներ զարմացնում են մթերքի համադրությամբ։ Կարո՞ղ է արդյոք բազուկը համեղ լինել սև շոկոլադով։ Իսկական խոհարարը դրական պատասխան կտա։ Sovkom.ru կայքը ներկայացրել է մթերքի անսովոր, բայց համեղ համադրության տարբերակներ։

Մթերք, որն անհամատեղելի է թվում`

1. Ելակ և պարմեզան։ Պարմեզան պանիրը ելակի հետ խառնելու դեպքում ելակի քաղցր համն առավել է ընդգծվում։

2. Անանաս և բորբոսնած պանիր։ Այս երկու մթերքի բաղադրության մեջ մտնում են նյութեր, որոնք հրաշալիորեն լրացնում են իրար։

Կարդացեք նաև

3. Շոկոլադ և սոյայի սոուս։ Երկու մթերքի պատրաստման դեպքում էլ օգտագործվում են տապակած, մրգային և բուսական բաղադրիչներ։

mterq-3

4. Սև շոկոլադ և կետչուպ։ Կետչուպը սև շոկոլադի հետ խառնելու դեպքում կետչուպի մասին պատկերացումները կարող են ամբողջությամբ փոխվել։ Շոկոլադը սրացնում է լոլիկի համը։

5. Պաղպաղակը թթու վարունգի հետ։ Համադրությունը կարող է հատկապես դուր գալ հղի կանանց։ Պատճառն այն է, որ օրգանիզմն աղի կարիք ունի, որն անհրաժեշտ է արյան նորմալ շրջանառության և նյութափոխանակության համար, ինչպես նաև շաքարի և ճարպի կարիք ունի, որոնք էներգիա են տալիս։

mterq-4

6. Կարմիր ձկնկիթ և սպիտակ շոկոլադ։ Այս զարմանալի համադրության հեղինակը հայտնի խոհարար և դիետոլոգ Հ. Բլյումենտալն է։ Հենց նա է հասկացել, որ սպիտակ շոկոլադի համի ամբողջական արտահայտման համար աղ է անհրաժեշտ։ Էքսպերիմենտների ընթացքում նա հասկացավ, որ կարմիր ձկնկիթն այս քաղցրավենիքի լավագույն զուգընկերն է։

7. Կարտոֆիլ ֆրի և «Նուտելլա»։ Աղը հաջողությամբ համադրվում է շոկոլադի հետ։

mterq-5

8. Պիցցա և թունա ձուկ։ Թունա ձուկը նյութեր է պարունակում, որոնք կարող են սրացնել ցանկացած մթերքի համը։ Թունա ձկով պիցցան ոչ միայն ավելի համեղ, այլև ավելի սննդարար կլինի։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս