 
                        «Ծիրանն օգտակար է մարսողության համար». գիտնականներ
 
                                    Թարմ ծիրանը քիչ կալորիականություն ունի, բայց ունի մի շարք սննդարար տարրեր:
Ծիրանը հարուստ է В, С, Н, Е, Р, А, վիտամիններով, գինեթթվով և խնձորաթթվով, ֆոսֆորով, կալիումով և շատ այլ տարրերով:
Ըստ գիտնականների՝ ծիրանի միջոցով ապահովում եք վահանագեղձի ու սրտանոթային համակարգի առողջությունը:
Ծիրանը չափազանց օգտակար է երիկամների համար և ճարպակալության դեպքում:
Գիտնականները պնդում են, որ այս միրգն ուղղակի հրաշալի է նյութափոխանակությունն ու մարսողությունը կարգավորելու համար:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        