Այսուհետ կսառեցնեք կիտրոնը

Վերջերս արված հետազոտությունները, ըստ healthylifetricks.com-ի, ցույց են տվել, որ կիտրոնի և ցիտրուսային մրգերի բաղադրության մեջ մտնող լիմոնոիդները կանխարգելում և կանգնեցնում են քաղցկեղի բջիջների զարգացումը, հատկապես՝ կրծքագեղձի քաղցկեղի:

Գիտնականները նշում են, որ կիտրոնի ոչ մի կտոր չպետք է դեն նետել. ոչ հյութը, ոչ միջուկը, ոչ էլ, առավել ևս, կեղևը:

Կեղևը պարունակում է 5-10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ, քան կիտրոնի հյութը:

Կիտրոնն ունի ոչ միայն հակաքաղցկեղային հատկանիշներ, այլև օգնում է օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները, ունի հակաբակտերիալ ազդեցություն, պայքարում է պարազիտների դեմ, կարգավորում արյան ճնշումը, պայքարում սթրեսի և նյարդային խախտումների դեպքում:

Կարդացեք նաև

Բացի ամենահայտնի օգտագործման ձևերից, կիտրոնի այս ձևով օգտագործումը շատ համեղ է և առավել օգտակար:

Ամեն ինչ շատ պարզ է. մեկ կիտրոնը լվացեք և դրեք սառցախցիկը, կարող եք կամ ամբողջական դնել, կամ կտրատած:

Երբ կիտրոնը սառչի, պետք է այն դուրս բերել սառցարանից և քերել:

Ապա քերուկը կարող եք ավելացնել աղցաններին, պաղպաղակներին, ապուրներին, շիլաներին, ձեր սիրելի ըմպելիքներին, և այլն:

Այսպիսով, կստանաք կիտրոնի կեղևի բոլոր սննդարար հատկանիշները:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

 

Տեսանյութեր

Լրահոս