Բաժիններ՝

Դասական «Գուակամոլե». մեքսիկական հանրահայտ սոուս

Բաղադրիչներ

1. Ավոկադո – 2 հատ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Կանաչ պղպեղ չիլի – 1 հատ
4. Լայմ – 0.5 հատ
5. Մաղադանոս – 1 փունջ
6. Ծովային աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Պատրաստել բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները. լվանալ բանջարեղենը և կանաչին, մաքրել սոխը:

2. Մանր կտրատել չիլի պղպեղը:

3. Մանրացնել սոխը և տրորել աղի հետ:

4. Կես լայմից քամել հյութը:

5. Մանրացնել մաղադանոսը:

6. Ավոկադոյից հեռացնել կորիզը և կեղևազրկել:

7. Լավ մանրացնել ավոկադոն հարմար եղանակով. դանակով, պատառաքաղով կամ բլենդերով:

8. Որպեսզի ավոկադոյից պատրաստված Գուակամոլեն չմգանա և պահպանի իր հաճելի վառ գույնը, պետք է վրան լայմի հյութ ցողել:

9. Միացնել բոլոր բաղադրիչները և լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս