Բաժիններ՝

17 խորամանկություններ՝ հասարակ թխվածքները գլուխգործոցի վերածելու համար

Երբեմն ցանություն է առաջանում կարճ ժամանակահատվածում պատրաստել յուրահատուկ աղանդեր, որը չի ունենա բարդ բաղադրատոմս, բայց կհիացնի իր արտաքին ձևավորմամբ:

Վերցրեք սովորական շերտավոր խմոր, ավելացրեք քաղցր միջուկ և մի քիչ երևակայություն:

AdMe.ru-ն ներկայացնում է օրինակներ, որոնք կօգնեն ամենապարզ ուտեստների նկատմամբ ցուցաբերել ստեղծագործական մոտեցում:

1. Խմորից վարդեր 1_640x420

2. Տանձը՝ խմորով պատված 2_640x1185

3. Թխվածքաբլիթներ «Կոճակ» 3_640x639

4. «Աստղային» կարկանդակ 4_640x640

5. Մսով կարկանդակ «Ոսկեծաղիկ» 5_640x640

6. Թխվածքաբլիթներ «Նապաստակ» 6_640x421

7. Ցանցակար թխվածքաբլիթներ 7_640x419

8. Երիցուկներ 8_640x512

9. Շոկոլադե կրուասաններ 9_640x560

10. Պաղպաղակով թխվածքաբլիթներ 10_640x1133

11. Հյուսած զամբյուղ 11_640x627

12. Ծաղկեփունջ շերտավոր խմորից 12_640x640

13. Վարդերով կարկանդակ 13_640x609

14. Նրբերշիկ պատրաստելու այլընտրանքային տարբերակ 14_640x640

15. «Փոքրիկ պիցցաներ» 15_640x761

16. Կատարյալ թխվածք «Զեբր» 16_640x692

17. Խնձորից պատրաստված ծաղիկներ 17_640x518

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս