Բաժիններ՝

Շիշ թաուկ

Բաղադրիչներ

Հավի կրծքամիս – 1 կգ

Սոյայի սոուս – 80-100 մլ

Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով, ավելացնել սոյայի սոուսը և խառնել։

Թողնել 2-3 ժամ։

Փայտիկները դնել ջրի մեջ 30 րոպե։

Հավի կտորները դասավորել փայտիկների վրա՝ կտորների միջև թողնելով մի փոքր տարածություն, վրան քսել բուսայուղ։

Տեղափոխել ջեռոց, անընդհատ պտտել, մինչև միսը եփվի։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս