Բաժիններ՝

Խոզապուխտով, պանրով և կանաչիներով կոտլետներ

Բաղադրիչներ

1․ Կարտոֆիլ – 300 գ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Պինդ պանիր – 100 գ

4. Ձու – 1 հատ

4. Ալյուր – 2 ճ/գ

5. Աղ, սև պղպեղ

6. Սամիթ

7. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը, խոզապուխտը, հում կարտոֆիլը և պանիրն անցկացնել քերիչով: Ավելացնել ձուն և մանրացրած կանաչին: Համեմել աղով և պղպեղով:

2. Ավելացնել ալյուրը, պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Տապակել երկու կողմից և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս