Բաժիններ՝

Ծովամթերքով ձվածեղ

Բաղադրատոմսը՝ Barceloneta ռեստորանի (Սոչի) և Barceloneta Tapas Bar-ի (Դեպո) շեֆ-խոհարարի կողմից։

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ

2. Ծովային կոկտեյլ (կաղամար, ութոտնուկ, միդիա, ծովախեցգետին) – 300 գ

3. Լոլիկի մածուկ – 50 գ

4. Չիաբատա – 100 գ

5. Աղ և շաքարավազ

6. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծովային կոկտեյլը լցնել եռացած ջրի մեջ և 2-3 րոպե շոգեխաշել:

2. Ձվածեղ պատրաստել:

3. Ծովամթերքը և արգանակն ավելացնել պատրաստի ձվածեղին, համեմել աղով և շաքարավազով:

4. Մատուցել տոմատի մածուկով պատված չիաբատայով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս