Բաժիններ՝

Ամենահամեղ կեքսերը՝ նութելայով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 50 գ

2. Ընկույզ – 100 գ

3. Ալյուր – 300 գ

4. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

5. Կակաո – 50 գ

6. Շաքարավազ – 100 գ

7. Նութելա – 200 գ

8. Ձու – 1 հատ

9. Թթվասեր – 150 գ

10. Վանիլին

11. Կաթ – 0.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը, կակաոն, աղը, մանրացրած ընկույզը և ալյուրը խառնել:

2. Կարագը (նախապես հալեցնել և հովացնել), նութելան, ձուն, թթվասերը, վանիլինը և կաթը լավ խառնել։

3. Չոր բաղադրիչները ավելացնել թաց բաղադրիչներին, խառնել և լցնել կաղապարների մեջ:

4. Թխել 20-25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս