Բաժիններ՝

Ամենաարագ պատրաստվող նախաճաշը՝ կաթնաշոռով

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 150 գ

2. Ձու – 3 հատ

3. Կարագ – 150 գ

4. Շաքարավազ – 1 բաժակ

5. Ալյուր – 1 բաժակ

6. Փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը և շաքարավազը հարել:

2. Ավելացնել հալեցրած կարագը և կաթնաշոռը, մանրակրկիտ խառնել:

3. Ստացված զանգվածի մեջ լցնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:

4. Կեքսի ամանները պատել կարագով և լցնել խմորը:

5. Թխել մոտ 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս