Բաժիններ՝

Բրոկկոլիով և պանրով համեղ թխուկ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Բրոկկոլի – 2 բաժակ

2. Կտրատած խոզապուխտ – 2 բաժակ

3. Քերած կոշտ պանիր – 1 բաժակ

4. Մայոնեզ – 1/2 բաժակ

5. Կանաչ սոխ – 2 փունջ

6. Շերտավոր խմոր- 800 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 190°C։

2. Բրոկկոլին մանրացնել:

3. Կանաչ սոխը մանր կտրատել և ավելացնել բրոկկոլիին։ Ավելացնել պանիրն ու մայոնեզը, խառնել։

4. Միջուկը դնել խմորի վրա և կարկանդակ ձևավորել։ Թխել 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս