Բաժիններ՝

Լավագույն գարեջրային կոկտեյլը՝ Trinity College

Բաղադրիչներ

1. Իռլանդական վիսկի – 30 մլ

2. Ազնվամորու օշարակ – 30 մլ

3. Նարնջի թարմ հյութ – 40 մլ

4. Մուգ գարեջուր – 400 մլ

5. Անանուխ – 1 ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Վերցնել գարեջրի համար նախատեսված մեծ բաժակ:

2. Բաժակի մեջ լցնել 3-5 կտոր սառույց:

3. Լցնել վիսկին, ավելացնել օշարակը, նարնջի հյութը և լավ խառնել:

4. Հետո բարակ շիթով լցնել մուգ գարեջուրը:

5. Վերցնել անանուխի ճյուղը, խփել սեղանին (բույրը բացելու համար) և զարդարել կոկտեյլը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս