Բաժիններ՝

Կաթնաշոռով և ձվով շատ համեղ նախաճաշ՝ պատրաստված ուղիղ 5 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 100 գ

2. Ձու – 1 հատ

3. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

4. Ալյուր – 1 թ/գ

5. Չամիչ կամ այլ տեսակի չիր – 1 ճ/գ

6. Ջուր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը լցնել թասի մեջ, ավելացնել ձուն:

2. Ավելացնել նաև շաքարավազը և ալյուրը: Կարելի է ավելացնել նաև վանիլին:

3. Լցնել լվացած և չորացրած չամիչը:

4. Կաթնաշոռային զանգվածը լավ խառնել գդալով:

5. Մեկ այլ թասի մեջ լցնել 1 ճ/գ ջուր և կաթնաշոռային զանգվածը տեղափոխել ջրի մեջ:

6. Զանգվածով թասը դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ:

7. Պատրաստել 3 րոպե:

8. Դրանից հետո թասը ծածկել ափսեով և շրջել: Զարդարել զանգվածը չրերով կամ շոկոլադով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս