Բաժիններ՝

Ոսպի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ ոսպ – 200 գ

2. Կարմիր սոխ – 1 հատ

3. Մաղադանոս – 1 փունջ

4. Փոքր նուռ – 1 հատ

5. Մանանեխ – 1 թ/գ

6. Գինու քացախ – 50 մլ

7. Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ

8. Ձիթայուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ոսպը լվանալ և եփել 30 րոպե աղ արած սառը ջրում:

2. Սոխը և մաղադանոսը մանր կտրատել, նուռը մաքրել:

3. Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով մանանեխը, քացախը, սոյայի սոուսը, այնուհետև լցնել ձիթայուղը և հարել: Համեմել աղով և սև պղպեղով:

4. Ոսպը, սոխը, մաղադանոսը և նուռը խառնել, ավելացնել սոուսը: Մատուցել սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս