Աղցան` հավի լյարդով․ «Ամանորյա հիթ»

Բաղադրիչներ

1. Հավի լյարդ – 200 գ

2. Թարմ շամպինիոն – 200 գ

3. Պահածոյացված կանաչ ոլոռ – 100 գ

4. Մարինացված վարունգ – 2 հատ

5. Գազար – 1 հատ

6. Սոխ – 1 հատ

7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը լվանալ, մաքրել, չորացնել, խորանարդաձև կտրատել, տապակել բուսայուղով և մանր կտրատված սոխի հետ:

2. Լյարդը եփել մինչև պատրաստ լինելը և սառեցնել՝ թողնելով արգանակի մեջ:

3. Լյարդը խորանարդաձև կտրատել և լցնել թասի մեջ:

4. Լյարդին ավելացնել խորանարդաձև կտրատված մարինացված վարունգը և եփած գազարը:

5. Ավելացնել տապակած սունկը և ոլոռը:

6. Խառնել, ավելացնել մայոնեզ, նորից խառնել:

7. Պատրաստի աղցանը լցնել համապատասխան սպասքի մեջ, զարդարել կանաչիով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս