Բաժիններ՝

Աղանդեր «Շոկոլադե ավոկադո»

Բաղադրիչներ

1. Ավոկադո – 480 գ

2. Ալյուր – 90 գ

3. Շաքարավազ – 70 գ

4. Շաքարի փոշի – 200 գ

5. Բրնձի կաթ – 100 մլ

6. Կակաո – 70 գ

7. Փխրեցուցիչ – 10 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, շաքարավազը և շաքարի փոշին:

2. Ավոկադոն մաքրել և բլենդերով հարել կաթի հետ:

3. Չոր հիմքն ավելացնել ավոկադոյի խյուսին, խառնել և լցնել կակաոն: Պետք է ստացվի խիտ զանգված:

4. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 170 աստիճան, ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և թխել ջեռոցում 25 րոպե: Մատուցելիս վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս