Բաժիններ՝

Պաստայի այս բաղադրատոմսը կդառնա Ձեր ամենասիրելին

Բաղադրիչներ

1. Պաստա Ֆարֆալե

2. Չերրի լոլիկներ – 400 գ

3. Թունա ձուկ՝ յուղով – 1 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները կիսել երկու մասի: Վրան ձիթապտղի յուղ ցողել, լցնել շաքարավազ, աղ, մանր կտրատված սխտոր և կիտրոնի քերած կեղև: Լոլիկները եփել 100 աստիճան ջեռոցում 2 ժամ:

2. Պաստան եփել, սառեցնել: Պաստային ավելացնել լոլիկները, լոլիկների հյութը և մեծ-մեծ կտրատված թունա ձուկը: Մատուցելիս կարելի է զարդարել օրեգանոյի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս