Ինչպե՞ս զարմացնել հյուրերին: Պատրաստեք այս աղցանը
Բաղադրիչներ
1. Ռուկոլա – 300 գ
2. Լոլիկ – 3 հատ
3. Պնդուկ – 100 գ
4. Շաքարավազ – 1 թ/գ
Սոուսի համար անհրաժեշտ է՝
1. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
2. Մեղր – 2 թ/գ
3. Կարմիր գինու քացախ – 2 ճ/գ
4. Դիժոնյան մանանեխ – 1 թ/գ
5. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Լոլիկը կտրատել, շաքարավազ, աղ և պղպեղ ավելացնել: Տապակը տաքացնել և լոլիկները տապակել բարձր կրակի վրա: Սառեցնել:
2. Սոուսի համար խառնել ձիթապտղի յուղը, մանանեխը, կարմիր գինու քացախը, մեղրը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել:
3. Ռուկոլան, լոլիկները և պնդուկները լցնել աղցանի համար նախատեսված ամանի մեջ, ավելացնել սոուսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը