Բաժիններ՝

Տնական կվաս

Բաղադրիչներ

1. Սառը ջուր – 5 լ
2. Եղերդակ (Цикорий) – 2 թ/գ
3. Կիտրոնաթթու – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 650 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա:

2. Եռալուց հետո անջատել և սառեցնել մինչև թարմ կաթի ջերմաստիճանի:

3. Ավելացնել 5 գ խմորիչ:

4. Սպասել 3-4 ժամ, որպեսզի փրփուր հայտնվի (եթե փրփուր չառաջանա, գիշերը թողնել տաք վայրում):

5. Պատրաստի կվասը լցնել շշերի մեջ և սառեցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս