Բաժիններ՝

Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով

Բաղադրիչներ

1. Հայկական լավաշ – 1 հատ
2. Եփած խտացրած կաթ – 1 բանկա
3. Կարագ – 100 գ
4. Ընկույզ – 130 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ընկույզը մանրացնել գրտնակով: Խտացրած կաթը, ընկույզը և կարագը խառնել:

2. Ստացված զանգվածը տարածել լավաշի վրա և ռուլետ ձևավորել: Մեկ ժամ տեղավորել սառնարանում, ինչից հետո կտրատել և մատուցել: Ցանկության դեպքում կարելի է չամիչ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս