Բաժիններ՝

Ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլ ֆրի՝ առանց յուղի

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 500 գ
2. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
3. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
4. Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
5. Աղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել կարտոֆիլները, խառնել ձվի սպիտակուցի հետ և համեմել:

2. Թխել 220 աստիճան ջեռոցում, 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս