Բաժիններ՝

Ֆիադոնե

Բաղադրիչները՝ 6-8 բաժնի համար

  • 500 գ թարմ ոչխարի պանիր
  • 6 ձու
  • 200 գ մանր շաքարավազ
  • 1 խոշոր կիտրոնի կեղև
  •  կարագ՝ տապակին քսելու համար

Պատրաստման եղանակը

Պանիրն անցկացրեք խոշոր քերիչով: Ձուն շաքարավազի հետ հարեք: Ավելացրեք քերած պանիրն ու կիտրոնի մանր քերած կեղևը:

Ստացված զանգվածը լցրեք կարագով պատած ֆորմայի մեջ: Ֆորման տեղադրեք  կիսով չափ ջուր լցրած խորը տապակի մեջ, 30-45 րոպով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: Կարկանդակի պատրաստ լինելը կարող եք ստուգել փայտիկի օգնությամբ. այն մտցրեք կարկանդակի մեջ՝ եթե չոր դուրս գա, ուրեմն պատրաստ է:

Կարկանդակը 1 ժամով թողեք հովանա, ապա 2 ժամով տեղադրեք սառնարանում:

Մատուցեք սառը վիճակում:

Տեսանյութեր

Լրահոս