Բաժիններ՝

Ծաղկակաղամբը՝ ջեռոցում

Բաղադրիչներ`

• ծաղկակաղամբ- 2 գլուխ

• աղ

• սև պղպեղ

• սխտորի փոշի

• կարմիր քաղցր պղպեղ

• ձեթ

• մաղադանոս, կտրատած

Պատրաստման եղանակը`

Ծաղկակաղամբը կտրատել, դասավորել տապակի վրա, համեմել աղով, պղպեղներով և սխտորի փոշիով, ցողել ձեթ, ծածկել փայլաթիթեղով, եփել ջեռոցում 260°-ում 5 րոպե, ապա հեռացնել փայլաթիթեղը, եփել ևս 10 րոպե, շրջել կտորները, եփել ևս 6֊8 րոպե։ Մատուցել մաղադանոսով և ձեր նախընտրած սոուսներով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս