Բաժիններ՝

Թեթև աղանդեր, որը կհիշեցնի ամռան մասին

Բաղադրիչներ

1. Ձվի սպիտակուց – 100 գ

2. Շաքարավազ – 200 գ

3. Հատապտղային խյուս – 60 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակուցները լցնել մաքուր, չոր ամանի մեջ և ավելացնել շաքարավազը, դնել ջրային բաղնիքի վրա և խառնել այնքան, մինչև շաքարն ամբողջությամբ լուծվի։

2. Ամանը վերցնել ջրային բաղնիքի վրայից և հարել: Երբ սպիտակուցները խտանան, ավելացնել ցանկացած հատապտղային խյուս և կրկին հարել:

3. Հաջորդիվ տապակի վրա բեզեներ ձևավորել և թխել 96 աստիճան ջերմաստիճանում 1.30 րոպե։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս