Բաժիններ՝

Թխվածքաբլիթ «Մադլեն»

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 120 գ

2. Ձու – 2 հատ

3. Շաքարավազ – 80 գ

4. Կարագ – 90 գ

5. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:

2. Լցնել կիտրոնի հյութը և ալյուրը: Լավ խառնել:

3. Ստացված խմորը լցնել Մադլենի համար նախատեսված կաղապարների մեջ:

4. Թխել 12-15 րոպե, 190-200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս