Թխվածքաբլիթ «Մադլեն»
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 120 գ

2. Ձու – 2 հատ

3. Շաքարավազ – 80 գ

4. Կարագ – 90 գ

5. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը
1. Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:
2. Լցնել կիտրոնի հյութը և ալյուրը: Լավ խառնել:
3. Ստացված խմորը լցնել Մադլենի համար նախատեսված կաղապարների մեջ:
4. Թխել 12-15 րոպե, 190-200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
