Թխվածքաբլիթ «Մադլեն»
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 120 գ
2. Ձու – 2 հատ
3. Շաքարավազ – 80 գ
4. Կարագ – 90 գ
5. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:
2. Լցնել կիտրոնի հյութը և ալյուրը: Լավ խառնել:
3. Ստացված խմորը լցնել Մադլենի համար նախատեսված կաղապարների մեջ:
4. Թխել 12-15 րոպե, 190-200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը