Բաժիններ՝

Լավագույն մարինադը խորովածի համար

Բաղադրիչները՝ 2-3 կգ մսի համար

1․ Ձիթայուղ – 500 մլ

2. Բուսայուղ – 500մլ

3. 1/2 կիտրոնի հյութ

4. Ուրց – 1 փունջ

5. Խնկունի (розмарин) – 3-4 ճյուղ

6. Եղեսպակ – 2 ճյուղ

7. Սխտոր – 5-6 պճեղ

8. Սև հատիկավոր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել ձիթապտղի և արևածաղկի ձեթը։ Ավելացնել կիտրոնի հյութը, պղպեղը, կանաչեղենը:

2. Սխտորը ճզմել և ավելացնել մարինադին: Խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս