Ծովամթերքով ձվածեղ
Բաղադրատոմսը՝ Barceloneta ռեստորանի (Սոչի) և Barceloneta Tapas Bar-ի (Դեպո) շեֆ-խոհարարի կողմից։
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Ծովային կոկտեյլ (կաղամար, ութոտնուկ, միդիա, ծովախեցգետին) – 300 գ
3. Լոլիկի մածուկ – 50 գ
4. Չիաբատա – 100 գ
5. Աղ և շաքարավազ
6. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ծովային կոկտեյլը լցնել եռացած ջրի մեջ և 2-3 րոպե շոգեխաշել:
2. Ձվածեղ պատրաստել:
3. Ծովամթերքը և արգանակն ավելացնել պատրաստի ձվածեղին, համեմել աղով և շաքարավազով:
4. Մատուցել տոմատի մածուկով պատված չիաբատայով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը