Բաժիններ՝

Սերուցքային աղանդեր, որը կկարողանա պատրաստել յուրաքանչյուրը

Բաղադրիչներ

1. Ձվի դեղնուց – 6 հատ

2. Կիտրոնի կեղև – 2 ճ/գ

3. Շաքարավազ – 0.5 բաժակ

4. Կաթ – 1 բաժակ

5. Սերուցք 33%- 3/4 բաժակ

6. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 150 աստիճան:

2. Դեղնուցները, կիտրոնի կեղևը և 1/4 բաժակ շաքարավազը խառնել:

3. Փոքր կաթսայի մեջ խառնել կաթը, սերուցքը, աղը և մնացած շաքարավազը, հասցնել եռման:

4. Կաթնային և ձվային զանգվածները խառնել: Լցնել կաղապարների մեջ: Կաղապարները դնել թխման խորը տապակի մեջ:

5. Տապակի մեջ տաք ջուր լցնել, կաղապարները փակել փայլաթիթեղով:

6. Թխել 25-30 րոպե:

7. Հանել ջեռոցից, հասցնել սենյակային ջերմաստիճանի, 3-4 ժամ դնել սառնարանը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս