Բաժիններ՝

Ընթրիք, որի պատրաստման համար կծախսեք 20 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Բրյուսելյան կաղամբ – 10 հատ

2. Կարագ – 1.5 թ/գ

3. Մանանեխ – 1/2 թ/գ

4. Աղ, սև պղպեղ

5. Չոր սամիթ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրյուսելյան կաղամբները լցնել աղ արած ջրի մեջ:

2. Եփել 8-10 րոպե:

3. Փոքր ամանի մեջ խառնել մեղրը, կարագը, մանանեխը, աղը, սև պղպեղը և չոր սամիթը:

4. Բրյուսելյան կաղամբի վրա սոուս լցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս