Բաժիններ՝

Ամենահամեղ սոուսը պաստայի համար

Բաղադրիչներ

1. Սունկ – 500 գ

2. Խոզի միս – 500 գ

3. Պինդ պանիր – 500 գ

4. Թթվասեր 20% – 200 մլ

5. Սպիտակ գինի – 1 բաժակ

6. Սոխ – 1 գլուխ

7. Սխտոր – 4-5 պճեղ

8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սխտորն ու սոխը մանր կտրատել, միսը կտրատել խոշոր խորանարդաձև, սունկը շերտատել։ Ամբողջը միասին տապակել բուսայուղով:

2. Այնուհետև տապակին ավելացնել միսը, լցնել գինին: Մի փոքր շոգեխաշել, ավելացնել թթվասերը և քերած պանիրը: Շոգեխաշել մինչև մսի պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս