Բաժիններ՝

Ուտեստ, որից հետո Դուք կսիրեք ծաղկակաղամբը

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ

2. Պանիր – 150 գ + 200 գ

3. Կարտոֆիլի օսլա – 1 ճ/գ

4. Ձիթայուղ – 1 ճ/գ

5. Սխտոր – 1 պճեղ

6. Ծաղկակաղամբ – 400 գ

7. Չերրի լոլիկ – 10 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծաղկակաղամբը եռացնել աղ արած ջրում, քամել ջուրը, սառեցնել։ Մանրացնել բլենդերի մեջ, ավելացրեք հարած ձուն, ձիթապտղի յուղը, քերած պանիրն ու մանր կտրատած սխտորը։ Լցնել օսլան, կրկին հարել:

2. Խմորը բաժանել 4-6 մասի, պիցցաները դնել թխման տապակի վրա։ Թխել նախ 15-20 րոպե 240 աստիճան ջերմաստիճանում, ապա պիցցաների վրա քերած պանիր (200 գ) և մանր կտրատած լոլիկ դնել և թխել ևս 5 րոպե։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս