
Օրիգինալ նախուտեստ, խորտիկ կամ նախաճաշ

Բաղադրիչներ
1. Բատոն – 0.5 հատ
2. Ավոկադո – 1 հատ
3. Խեցգետնի միս – 100 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Կաթ – 3 ճ/գ
6. Կաթնաշոռային պանիր – 3 ճ/գ
7. Կիտրոնի հյութ
8. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սպիտակ հացը (հաց, բագետ, տոստ կամ սիբատա) կտրել և չորացնել տապակի մեջ:
2. Տապակած հացի վրա կաթնաշոռային պանիր տարածել:
3. Ավոկադոն մաքրել, կամայականորեն կտրատել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ցողել կիտրոնի հյութով և դնել բուտերբրոդի վրա:
4. Ձվերը հարել կաթի հետ, ձվածեղ պատրաստել և դնել ավոկադոյի վրա:
5. Վերջում բրուսկետայի վրա խեցգետնի միս դնել:
6. Վրան կարելի է ձիթապտղի յուղ ցողել և զարդարել կանաչիով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը