Բաժիններ՝

Թխած հաց՝ պանրով և սխտորային միջուկով

Բաղադրիչներ

1. Բատոն հաց – 1 հատ

2. Պանիր – 100 գ

3. Կարագ – 100 գ

4. Սխտոր – 3 պճեղ

5. մաղադանոս – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը, ճզմած սխտորը, կտրատած մաղադանոսը և պանր քերած պանիրը խառնել:

2. Հացի վրա կտրվածքներ անել և դրանց արանքներում տարածել ստացված սոուսը:

3. Հացը փաթաթել փայլաթիթեղով և թխել 15 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Այնուհետև հանել փայլաթիթեղը և թխել ևս 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս